کانکس

معایب کانکس

منظور از معایب کانکس نکته هایی است که در همه جا از جمله مسکونی، فروشگاهی، نگهبانی و کانکس اداری ممکن است وجود داشته باشد.

مهم ترین معایب کانکس

  1. مهم ترین این موارد وجود محدودیت در ابعادهای بزرگ برای جابه جایی می توان اشاره کرد. این موضوع از طریق ساخت چندتکه سازه ها درست می شود. در برخی موارد اجرای پلان هایی با اشکال غیرمعمول با محدودیت های حمل انجام خواهد شد.
  2. یکی دیگر از معایب کانکس ها این است. که کاهش قیمت آن در هنگام فروش مجدد مانند دست دوم می باشد. زیرا کانکس دست دوم کاهش قیمت 30درصدی نسبت به قیمت نو خواهد داشت.
  3. نمی توان ساختمان های بلندی را با استفاده از روش های مختلف ساخت و درست کرد. حداکثر دو طبقه به صورت دوبلکس می توان در کانکس ویلایی ساخت که این مورد از معایب کانکس ویلایی به شمار می آید.
  4. از دیگر معایب کانکس ویلایی نداشتن سیستم نظارتی از سوی نظام مهندسی است. چون زیر نظر مجموعه نظام نیست و مهندسین پروژه های کانکس ویلایی که از طرف تولیدکننده می باشد. خارج از مجموعه بوده که در نظارت کامل در پایان کار عهده دار خواهد شد.
  5. عمر کانکس ویلایی در ویلاهای پیش ساخته که با ساندویچ پانل ساخته شده است. به طور کلی بین 20 تا 35 سال از طرف تولیدکنندگان اعلام خواهد شد. در مقایسه با ساختمان های بنایی کمتر است. چرا که ساختمان های بناشده با روش سنتی بیش از 50 سال و حتی بیشتر عمر می کند.
  6. همان طور که از معایب کانکس ویلایی گفتیم. کانکس چوبی هم معایبی دارد که این معایب در کانکس چوبی همانند کانکس ویلایی نیست. معایب کانکس چوبی معایب منحصر به فردی است، که به عنوان یک مصالح طبیعی که با امتیازهای منفی به شمار می آید. مقاوم سازی چوب ها برای اینکه پوسیده نشوند. نیازمند انجام مراحل عملیات های مقاوم سازی را دارد و باعث بیشترشدن قیمت نهایی خواهد شد.
تلفن همراه
تلفن دفتر فروش
ساعت کاری

8 صبح - 5 عصر

جدول مطالب این صفحه

روش های تولید کانکس

کانکس مانند اتاقک است که برای سکونت موقت بوده است. این سکونت که زود ساخته می شود و قابل استفاده است. یکی از موردهایی که در ایران رایج است، در هنگام وقوع بلاهای طبیعی صورت می گیرد و برای اسکان سریع آسیب دیدگان از این سازه ها استفاده می شود.

برای تولید انواع سازه ها روش های مختلفی وجود دارد که یکی از موضوعات مهم تنوع در انتخاب مواد اولیه است که این موضوع باعث می شود تنوع سبک زیادی به وجود آید. ولی در اکثر سازه ها از یک روش استفاده می شود که ضخامت آن بستگی به کاربری سازه نیز دارد.

برای قسمت بدنه و سقف می توان از گزینه های مختلفی استفاده کرد که ورق های فولادی، چوب و پانل های پیش ساخته از این موارد هستند.

روش های تولید کانکس

روش های مختلفی برای ساخت کانکس وجود دارد. مهم ترین این روش ها عبارتند از:

  1. 1. فولادی : اسکلت کانکس از فریم های فولادی شکل داده شده ساخته می شود. پوسته کانکس از ورق فولادی یا الومینیومی ساخته می شود که به اسکلت متصل می گردد. این روش قوی و مقاوم است، اما هزینه بالا دارد.
  2. 2. چوبی : اسکلت کانکس از بلوک ها و تیرهای چوبی ساخته می شود. سپس پوسته کانکس با ورق چوبی یا الیافی به این اسکلت متصل می شود. این روش ارزان است، اما مقاومت کمی دارد.
  3. 3. ترکیبی فولاد و چوب : اسکلت اصلی کانکس از فریم های فولادی ساخته می شود، ولی قسمت های ثانویه با مواد چوبی تقویت می شود. این روش مزایای هر دو روش فوق را دارد.
  4. 4. پلیمری : اسکلت و پوسته کانکس کاملا از مواد پلیمری و کامپوزیتی ساخته می شود. این روش سبک و مقاوم است اما هزینه بالایی دارد.

بر حسب نیازمندی های طرح و محدودیت های اجرا، یکی از این روش ها یا ترکیبی از آن ها انتخاب می شود.

معایب کانکس

یکی از معایبی که در کانکس ها وجود دارد، نبود کنترل کیفی است. این موضوع به این دلیل است که اکثر تولیدکنندگان این سازه ها را در کارگاه های کوچک و غیراستاندارد تولید می کنند. سازه های پیش ساخته بدون در نظر گرفتن اصل در مهندسی تولید می شود و بعضی اوقات از مصالح بی کیفیت استفاده خواهد شد که  استفاده از این روش ها باعث کم شدن هزینه ها می شود.

با توجه به این موضوعات پیشنهاد ما این است که سازه خود را از کارخانه های معتبر خریداری کرد. یکی دیگر از معایب کانکس، کم شدن قیمت بعد از استفاده است که به طور معمول یک سازه را پس از استفاده باید فروخت و از قیمت اصلی آن کم می شود و به عنوان یک سازه دست به فروش می رسد.

برای حمل و نقل سازه ها باید هر سازه دارای ابعاد استاندارد باشد که این ابعاد در طول و عرض و ارتفاع در کانکس باشد که قابلیت های گوناگونی هم دارا باشد.

 

شاید این مطالب هم برای شما مفید باشد:(کلیک کنید)

سؤالات متداول

1_ کانکس دست دوم چیست؟ کانکس دست دوم از محصولاتی پیش ساخته است که پس از خرید و استفاده به مدت طولانی استفاده خواهد شد

2_ معایب کانکس ویلایی چیست؟ یکی از معایب کانکس ویلایی نبود سیستم نظارتی از طریق مهندسین است که مهندسین ناظر زیر نظر تولیدکنندگان هستند که برای نظارت پروژه دخالتی نمی کنند

3_ تفاوت کانکس ویلایی و ساختمان بنایی چیست؟ مهم ترین تفاوت در کانکس ویلایی و ساختمان بنایی در این است که ساختمان های بنایی تا 50 سال و یا بیشتر نسبت به کانکس ویلایی عمر می کنند و می توان از آن ها استفاده لازم را کرد

4_ کانکس چیست؟ کانکس به اتاقک های پیش ساخته گفته می شود که قابل حمل و نقل و برای سکونت و انجام کارهای مناسب در شرایط آب و هوایی مورد استفاده قرار می گیرد

5_ معایب کانکس پانلی چیست؟ معایب این کانکس سادگی ظاهر کلی سازه ، قیمت تمام شده بالا و محدودیت در اجرای طرح های دارای منحنی است.

برای خرید کانکس با شماره تلفن 09128898507 تماس بگیرید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *