کانکس سازی

کانتینر

کانتینر

بی شک تا به امروز کانتینرهای موجود در گوشه کنار شهر و منطقه، توجه شما را به ود جلب کرد است. درواقع کانتینر اتاقک‌ های در ابعاد گوناگون بوده که امروزه کاربرد و نقش ‌های اساسی در زمینه سیستم حمل و نقل جهانی ایفا می‌کند. قابلیت‌های فراوان و موثری همچون گنجایش و مقاومت بسیار بالا و از همه مهم ‌تر نفوذ ناپذیری در برابر آب، کانتینرها را به گزینه مناسبی برای حمل و نقل دریایی تبدیل می‌نماید.  با وجود همه کاربرد و مزیای در کانتینر تصمیم گرفتیم محتوای مقاله امروز را کاملاً به بررسی آن‌ها و ویژگی ‌هایشان اختصاص دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با این اتاقک ‌های جذاب و پرکاربرد آشنا گردید.

کانتینر

کانتینر چیست؟

شاید بسیاری شما تنها چند باری عبارت “کانتینر” را شنیده و اطلاعات چندانی از آن‌ها نداشته باشید. در این شرایط توجه شما را به مطالب پیش رو جلب می‌کنم. در حقیقت کانتینر به مجموعه فضایی امن  و مقاومی گفته می‌شود که از اسکلتی فلزی در اندازه ‌های استاندارد جهانی ساخته می ‌شود. همین ساختار باعث شده که از کانتینرها به منظور بارگیری کالا و اجناس متنوع و انتقال آن‌ها به هر نقطه ‌ای از دنیا بهره گیرند. البته پیشرفت ‌های چشمگیر و روز افزون تکنولوژی و علم، مفهوم گسترده‌تری به کانتینرها بخشیده است. با اجرای همین تغییرات نوین  در کانتینرها امروزه شاهد استفاده بیشتری از آن‌ها در کشتیرانی و انتقالات دریایی هستیم.

 

کانتینر مدرن کانتین

کانتینر مدرن کانتین

ویژگی کانتینرها

برای تکمیل گفته ‌های پیشین، تعداد دیگری از ویژگی کانتینرها را با هم بررسی  می‌ کنیم.

  • مقاومت بالا و امنیت کافی و مورد نیاز را دارا هستند.
  • نحوه طراحی آن ‌ها به گونه ‌ای انجام شده که برای تخلیه و بارگیری سریع و مناسب باند.
  • با توجه به جایگاه قرار گیری و مورد استفاده پیاده سازی و طراحی می ‌شوند.
  • میان گنجایش کانتینر و محصولات ارسالی هماهنگی مناسبی برقرار است.

همان‌طور که از قبل نیز اشاره شد، طراحی و ساخت کانتینر مطابق با محل و شرایط مورد استفاده صور می ‌گیرد. به عنوان مثال محصولات فاسد شونده به شرایط خاص و تجهیزات خنک کننده محیط نیازمند اند یا به خاطر شکل و شمایل ناهمسان  و مختلف خود باید در کانتینر مخصوص خود قرار گیرند.

ورق کانتینر

انواع کانتینر

کانتینر نیز همانند بسیاری از دیگر ابزارهای حمل و نلق، انواع مختلف گوناگونی دارد. وجود چنین تنوعی این فرصت را در اختیار کارفرمایان می‌گذارد تا بسته به شرایط و نوع محصول هر کانتینر را انتخاب و خریداری کنند. در ادامه برخی موارد از انواع کانتینر را با مشخصات کلی آن‌ها به شما معرفی خواهیم نمود.

  1. کانتینر 20 فوت

معمولی‌ترین کانتینر جهت انبار اجناس و کالا در زمینه حمل و نقل، کانتینرهای 20 فوتی هست. این کانتینر با برخورداری از ابعاد مناسب و قابلیت ضد سرقت، محافظت لازم و کافی برای اجناس بارگیری شده فراهم می‌کند. بخش عمده‌ای از کاربرد کانتینر 20 فوت به سازه‌های مسکونی، کیوسک‌های خدماتی و همچنین فروشگاه‌ها اختصاص دارد.

  1. کانتینر 40 فوت

کانتینر 40 فوتی از همان سازه ‌های پر طرفدار و کاربرد است که امروزه ابعاد استاندار و فضای متناسبی جهت جا به‌ جایی محصولات و کالاها در اختیار کارفرمایان قرار می‌ دهد. بارگیری یکپارچه و کامل اجناس، سرعت بالا در فرایند انتقال و بارگذاری و از همه مهم‌تر تسهیل عمل سوار شدن روی جرثقیل، همگی به کمک فضای قابل توجه این دسته از کانتینرها امکان پذیر خواهند شد.

  1. کانتینر سرباز

کانتینر سرباز یا همان روباز در اصطلاح آمیانه تر،  همانطور که از نام آن پیداست سقفی ندارد و محتویات بارگیری شده صرفاً با یک پارچه برزنتی پوشیده می‌شوند. افزون بر این، گفته شده که برای محصولاتی با ارتفاع زیاد گزینه مناسبی هستند.

  1. کانتینر تانکی

از نام این کانتیر می‌توان پی برد که جهت جا به ‌جایی  و انتقال مایعات به اقصی نقاط تولید و استفاده می‌شوند.

  1. کانتینر یخچالی

پیش از هم اشاره کردیم که مواد فاسد ‌شدنی به مراقبت ‌های بیشتر و شرایطی خاصی به هنگام حمل و نقل نیازمند‌اند. در این راستا کانتینرهای یخچالی  که به سیستم قدرتمند خنک کننده  مجهز شدند پا به عرصه حمل و نقل گذاشتند.

  1. کانتینر عایق دار

بخش عمده ‌ای از زمینه فعالیتی برخی کشورها در سطح دنیا، بر پایه انتقالات و حمل و نقل‌های دریایی بنیانگذاری شدند. به همین دلیل به کانتینرهایی برای این فرایند نیاز دارند که در برابر طوفان و آب بسیار مستحکم و مقاوم باشند. کانتینر عایق دار دقیقاً برای همچنین شرایطی کارآمد و مفید است.

نمای بیرون کانتینر

نمای بیرون کانتینر

فواید حمل و نقل با کانتینر

نمای درب کانتینر

نمای درب کانتینر

پیشرفت گسترده تکنولوژی و استقبال زیاد مردم از خریدهای آنلاین در مشاغل گوناگون باعث شده که کانتینرها امروزه بیش از هر زمان دیگری مورد استفاده قرار گیرند. همین شرایط صنعت حمل و نقل را وادار کرده تا تمهیدات کارگشا و اساسی  برای جا به‌ جایی و بارگیری ها بیندیشد.

  • ارسال امن و بروز کمترین خسارت‌های حاصل شده از سرقت و شکستگی کالاها
  • پایین‌ترین سطح هزینه برای فرایندهایی نظیر بسته بندی، تخلیه و بارگیری محصولات
  • یکپارچه بودن حمل و انتقال اجناس در کانتینر
  • حداکثر سرعت تخلیه و بارگیری
  • جاایگزینی روش نوین و مدرن برای حمل و نقل‌ها

کلام آخر

برای بهزره گیری از ابزار و اشیایی می‌بایست ابتدا به شناخت کافی از آن‌ها رسید. استفاده از کانتینر در میان انبوه تکنولوژی‌های عصر کنونی نیز از این قاعده مستثنی نیست. به همین منظور مقاله این بخش از سایت را برای آشنایی و کسب اطلاعات هر چه بیشتر شما با کانتینر و انواع آن اختصاص دادیم. به خاطر همراهی شما تا این لحظه، سپاس‌گزارم.

شما کدام نوع از کانتینر را بیشتر می پسنیدید؟ چرا کانتینرها گزینه مناسبی برای حمل و نقل‌ها در نظر گرفته می‌شوند؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *